Onze producten - Saint Hubert
16800
page,page-id-16800,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 
Fine meats from the Belgium Ardennes

Onze producten

st-hubert-sliced-logo-
Slice of Tradition 
St-Hubert sinds 1924
De Waalse bossen hebben flink aan populariteit gewonnen, de voorbije jaren. Hetzelfde geldt voor onze gedroogde hammen en worsten van topkwaliteit. We nodigen je uit om onze ’terroir’ te ontdekken.
Artisanale Ardense ham IGP
Onze Ardense ham is een gezouten, gekruide, gerookte én gerijpte varkensham uit de Belgische Ardennen. Vervaardigd volgens een strikt artisanaal proces, wordt deze ham op smaak gebracht met natuurlijke kruiden en lichtjes gerookt boven smeulend eik- en berkenhout, alvorens ze voor 3 maanden te drogen wordt gehangen. Sinds 1974 is de Ardense ham van St.-Hubert bij  Koninklijk Besluit beschermd. Deze bescherming wordt gegarandeerd door het uitreiken van het Europees kwaliteitslabel BGA (Beschermde Geografische Aanduiding). Het is de enige Belgische ham die voldoet aan zulke strikte wettelijke normen.

Versneden 80g

In vorm 4kg
Artisanale Ardense Noot ham IGP

Het Ardens nootje wordt gemaakt met het fijnste spierstuk van de ham: de noot. Een simpel en authentiek recept waarbij het verse vlees ingewreven wordt met zeezout en een Ardense kruidenmengeling, vervolgd door een traag rookproces op smeulend beukenhout. De langzame rijping en het lage zoutgehalte zorgen voor de milde smaak van dit lekker stukje charcuterie.

Versneden 80g

In vorm 4kg

Een nieuwe smaak. Een natuurlijk product.

Paté met Ardense ham
St.-Hubert’s paté van Ardense ham geeft een nieuwe smaak aan een traditioneel product. Het combineert het uitgesproken aroma van onze Ardense ham met de tedere smaak van een unieke paté.
De basisingrediënten van deze paté zijn varkensvlees, varkenslever en —uiteraard— Ardense ham (BGA). Volgens een authentiek paté-recept, worden sneetjes ham gecombineerd met kwaliteitsvol varkensvlees om ze nadien te kruiden. De terrines worden zachtjes gebakken, om de paté haar unieke, overheerlijke Belgische smaak te geven.
Paté van Ardense ham is voldoende luxueus om op de feesttafel te pronken, maar net zo lekker op de boterham, het jaar rond

Terrine 1,7kg

150g
Mousse met Ardense ham
Niet te missen, de Ardense ham in moussevorm. Onze mousse is geschikt voor elk feestelijk aperitief: op een toast, in een glaasje of in een hoorntje. Succes gegarandeerd bij je gasten. Toch liever op de boterham? Dat kan. Dankzij de handige spuitzak kan je perfect doseren.

200g
Toontjes
Bijzonder lekkere salamiballetjes, gemaakt van kwaliteitsvol varkensvlees. Deze gedroogde salamiballetjes zijn natuurlijk gekruid en bestaan in 5 smaken: natuur, notensmaak, look, chorizo en groene peper.
Gegarandeerd succes bij elke gelegenheid.

200g

Natuur

989130-bewerkt-voor-website-2-sfw

Noten

noten-sfw

Peper

peper-sfw